ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η Alusyst είναι μία οικογενειακή επιχείρηση στην Κύπρο η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου και συγκεκριμένα ασχολείται με το εμπορικό κομμάτι.

Όραμα μας είναι η Alusyst να αποτελεί σημείο αναφοράς στην Κυπριακή αγορά, ως η πιο αξιόπιστη εταιρεία η οποία θα παρέχει ποιότητα προϊόντων,
τα οποία θα χαρακτηρίζονται από υψηλή αισθητική και ασφάλεια κάνοντας τον τρόπο ζωής των πελατών μας καλύτερο και πιο εύκολο.

ΑΞΙΕΣ

Το κύριο μας μέλημα είναι η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας με ειλικρίνεια και ακεραιότητα. Δεχόμαστε τις ευθύνες μας και αυτό αντανακλάται στον τρόπο εργασίας μας. Εννοούμε αυτό που λέμε και το κάνουμε πράξη.

ΣΤΟΧΟΣ

Ο στόχος μας είναι να χτίσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας παρέχοντας τους σιγουριά και αξιοπιστία απαντώντας παράλληλα στις απαιτήσεις της αγοράς με ταχύτητα και καλές τιμές.

Γιατί εμάς και τα δικά μας προϊόντα

  • Περισσότερο απο 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του αλουμινίου
  • Πρωτοποριακά προϊόντα άριστης ποιότητας
  • Άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας, ακόμα και μετά την πώληση
  • Προσιτές τιμές

Περίφραξη (φράκτης)

Νέο σύστημα περίφραξης (φράκτη) απο αλουμίνιο σε όσους θέλουν να ξεχωρίσουν με σχέδια που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και συνδιασμούς μοναδικών χρωμάτων.

Σήτες

Μεγάλη γκάμα απο σήτες διαφόρων τύπων. Συρόμενες, κάθετης και οριζόντιας κίνησης, σταθερού τελάρου, light wave plisse, Wave με ερπύστρια κτλ.

Ρολά (Shutters)

Τα επικαθήμενα ρολά μας όλων των τύπων σε μοντέρνα και παραδοσιακά σχέδια σας εγγυούνται μόνωση απο την θερμότητα, τον θόρυβο και την υγρασία.

Αυλόπορτες (Καγκελόπορτες)

Επιλέξτε την δική σας αυλόπορτα (καγκελόπορτα), απο την πληθώρα σχεδίων μας είτε επιλέξτε να φτιάξετε τον δικό σας συνδυασμο ο οποίος μαζί με την περίφραξη μας θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Κάγκελα

Kάγκελα αλουμινίου τύπου inox και ανοξείδωτα εξαρτήματα,
δικής μας εισαγωγής πάντοτε με υψηλή ποιότητα και αισθητική.