Νέα γενιά ενεργειακών ρολών.

Ενσωματώνει το σύνολο της σύγχρονης τεχνολογίας, με πολλές επιμέρους καινοτομίες και υψηλούς δείκτες λειτουργικότητας και ποιοτικής κατασκευής. Η εταιρία προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων προϊόντων η οποία καλύπτει το σύνολο των αναγκών σε συστήματα ρολών.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Eπικαθήμενα ρολά

Σύστημα ρολού για εξωτερική τοποθέτηση, ενδείκνυται για αντικαταστάσεις σε υπάρχοντα κουφώματα και δεν μειώνει το ωφέλιμο ύψος του κουφώματος.

  • Αεροδυναμικός σχεδιασμός με έντονες καμπύλες
  • Επιλογή ενσωματωμένης σήτας
  • Σε δύο βασικές διαστάσεις (14×14 και 18x18cm)

Τα επικαθήμενα ρολά μας όλων των τύπων σε μοντέρνα και παραδοσιακά σχέδια σας εγγυούνται μόνωση απο την θερμότητα, τον θόρυβο και την υγρασία. Οι ισχυρές τους συνδέσεις τα αποτρέπουν απο το να ανασηκώνονται ενισχύοντας την ασφάλεια της οικίας σας απο πιθανές διαρρήξεις.

Προσφέρουν πλήρη συσκότιση και μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ συστήματος αλουμινίου ή πολυουρεθάνης και είναι ιδανικά και για μεγάλα ανοίγματα.

Χρησιμοποιούμε το ηλεκτροκίνητο σύστημα Somfy και κινητήρα RTS τηλεχειριστήριο όπου με το πάτημα ενός μόνο κουμπιού μπορείται να ελέγχεται όλα σας τα ρολά απο το ίδιο σημείο. Επίσης, έχετε την επιλογή προγραμματισμού του χρονοδιακόπτη για αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο.